jan-bruinenberg-business-coach

Werkwijze

Mijn coaching is niet vrijblijvend. Ik zie ‘mijn’ ondernemers zeer regelmatig. In de meeste gevallen komt dit neer op een aantal keer per maand. Tijdens deze momenten praten we bijvoorbeeld over hoe je meer structuur kunt aanbrengen in overleg, procedures en de gehele organisatie. We werken toe naar een betere beheersing van het werkkapitaal en voeren het operationele plan uit. Waarmee we exact aan de slag gaan, bepaal jij. 

Meteen aan de slag? Vul de checklist in

Doe jij waar je goed in bent?

Ik prikkel de mkb’ers die ik coach met kritische vragen. Alleen zo kunnen we helder krijgen of je nog bezig bent met waar je goed in bent, of je de talenten van medewerkers voldoende benut en of je nog stuurt op de juiste managementinformatie. Ik wil ook weten of je nog energie krijgt van je werk en voldoende kunt delegeren. Met elke mkb’er stel ik een actielijst op. Hierin stippelen we de route uit die we samen gaan afleggen. Door tweemaandelijks contact te hebben, raak ik betrokken bij de bedrijfsvoering en de ondernemer. Alleen door in deze mate betrokken te zijn bij de ondernemer en de onderneming kan ik waarde leveren. Dat doe ik tegen een vast bedrag per maand, de praktijk heeft uitgewezen dat mijn tarief betaalbaar is voor het mkb.

Gratis kennismakingssessie

Alleen als we een klik hebben, kan ik een geschikte ondernemerscoach voor jou zijn. Tijdens ons eerste gesprek stel ik dan ook veel vragen, bijvoorbeeld over welke problemen je ervaart of waar je mee worstelt op het gebied van management, medewerkers, omzet of marges. Ik kijk ook naar de cijfers van jouw onderneming. Aan het eind van het gesprek presenteer ik mijn conclusies, je hoort dus meteen waarmee ik je kan helpen om jouw bedrijfsvoering weer op de rit te zetten of de kennis van jouw mensen beter kunt benutten. Zo leggen we samen de basis voor het plan, voor de weg naar jouw Rome.

Ik ga graag met je aan de slag in omgeving Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Zaltbommel, Eindhoven of Nijmegen.

Benieuwd hoe ondernemers over Jan denken?

Snel profiteren van mijn kennis?

Ik geef graag een rondje tijdens een GRATIS kennismakingsgesprek. Aan het eind van dit gesprek laat ik zien waarmee we samen aan de slag kunnen om jouw doelen te bereiken.