Business coach Waalwijk

Rode cijfers of andere uitdagingen?

Heb jij een bedrijf in de regio Waalwijk, draai je rode cijfers of worstel je met andere ondernemersuitdagingen? Businesscoach Jan Bruinenberg (1958) is ondernemerscoach in Waalwijk en omstreken.

Profiteren van de kennis van ondernemerscoach Jan Bruinenberg in Waalwijk? De drankjes tijdens het GRATIS kennismakingsgesprek zijn voor zijn rekening.

Als businesscoach in Waalwijk help ik ondernemers in hun bedrijf met de volgende onderwerpen:

  • Een beter verdienmodel
  • Hogere productiviteit, winst en omzet
  • Betere structuur in de organisatie, maar ook in procedures en overleg
  • Het maken en uitvoeren van een operationeel plan

Maar ondernemers benaderen mij ook met vragen over medewerkers, management, reductie van bedrijfskosten of hoe ze een betere aansluiting op de markt kunnen realiseren

Wie is ondernemerscoach Jan Bruinenberg?

Ik ben businesscoach in de regio Waalwijk sinds 2012. Daarvoor werkte ik als CFO voor bedrijven in de ICT, maakindustrie, olie & gasprojecten, transport en logistiek. ICT betreft onder meer: software-ontwikkeling, consultancy, managed services, cloud en IOT. De ervaring die ik opdeed, zet ik nu in voor mkb’ers die niet bang zijn voor kritische vragen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we grondig met elkaar praten. Vervolgens leg ik jou het vuur aan de schenen en bevraag ik je over alles wat plaatsvindt in jouw onderneming. Ongeacht of we een coachingstraject starten, word je een stuk wijzer. Ik presenteer aan het eind van dit gesprek een stappenplan, een praktische route naar jouw Rome, het goedlopende bedrijf dat je wenst.

De rode cijfers uit?

Als je het aandurft, om door mij, Jan Bruinenberg, businesscoach in Waalwijk jouw bedrijf uit het rood te trekken of nog succesvoller te maken? Bel of e-mail me vandaag nog:

contact@janbruinenberg.nl
06 83 64 03 39

Elke ondernemer start met een bedrijf of neemt een bedrijf over met als doel: succesvol zijn. Soms loopt het even anders, door een crisis zoals rond corona, of een andere ingrijpende gebeurtenis. Door op tijd bij te sturen kun je een negatief tij nog keren. Zowel ondernemers die groeien als ondernemers die rode cijfers draaien zijn gebaat bij een traject met een businesscoach, of je nu in Waalwijk onderneemt of elders in Noord-Brabant. Of je nu een probleem hebt met delegeren of je medewerkers niet meer doen waar ze echt goed in zijn, ik kan helpen je bedrijf toekomst-proof te maken. Jan Bruinenberg, ondernemerscoach in Waalwijk en omgeving

ONDERNEMERSCOACH NODIG IN WAALWIJK?

Ik werk als ondernemers- en businesscoach in steden als: Breda, Tilburg, Nijmegen, Den Bosch en Oosterhout.

Hartelijke groet, Jan Bruinenberg

contact@janbruinenberg.nl

M 06 83 64 03 39

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]