Business coach Nijmegen

Business coach in Nijmegen

Ben jij ondernemer in het mkb en ontbreekt het je aan bruikbare operationele en financiële informatie? Wil je leren aan welke knoppen je moet draaien om de resultaten van jouw team en onderneming snel te verbeteren? Als businesscoach werk ik, Jan Bruinenberg (1958) in de regio Nijmegen. Ik maak graag kennis met mkb’ers die rode cijfers draaien, die last hebben van de coronacrisis of juist heel goed draaien. Elke ondernemer heeft weleens een coach nodig, om te helpen bij het uitstippelen van een nieuwe strategie en bijbehorend operationeel plan. Om te zorgen voor hernieuwde focus of juist het aanpassen van de logistiek en het productieproces.

WETEN HOE ANDERE ONDERNEMERS OVER MIJ DENKEN? BEKIJK MIJN REFERENTIES

Na een gratis kennismaking ga je naar huis met de eerste verbeterpunten

Tijdens een vrijblijvend en dus gratis kennismakingsgesprek vraag ik je het hemd van het lijf over het functioneren van jouw business en medewerkers. Is je verdienmodel in orde, functioneren IT-systemen optimaal? Allerlei onderwerpen komen voorbij. Aan het eind van dit gesprek geef ik aan waarmee en hoe ik, als ondernemerscoach in Nijmegen, jou en jouw onderneming verder kan helpen. Passen we bij elkaar? Spreekt mijn werkwijze jou aan? Dan gaan we met elkaar een traject aan tegen een maandelijks vast bedrag.

Niet bang aangelegd?

Ben jij toe aan stijgende winsten en marges? Wil je dat elke medewerker optimaal kan presteren? Zoek je naar een betere werk-privébalans of naar een bekwame ondernemerscoach in de buurt van Nijmegen? En loopt je niet weg voor de kritische blik van een bedreven businesscoach? Neem dan nu contact met mij op:

contact@janbruinenberg.nl
06 83 64 03 39

Nijmegen waalbrug

Ondernemerscoach in Nijmegen – Jan Bruinenberg aan het werk

Ik spreek de ondernemers die ik coach meerdere keren en minimaal eens, per maand. Alleen op die manier raak ik snel betrokken bij het reilen en zeilen in jouw bedrijf. Alleen zo kan ik voldoende betrokken raken. Ik investeer trouwens niet in de bedrijven die ik begeleid. Ik zit daar puur voor de ondernemer en de onderneming. In mijn vorige carrière werkte ik als CFO voor mkb, familiebedrijven, maar ook voor grote private equity-ondernemingen. Ik heb een brede ervaring met IT-processen, human resource, sales en marketing. 

BUSINESSCOACH NODIG?

Ik werk als businesscoach en ondernemerscoach ook in steden als: Breda, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch en Oosterhout.

 
Bel of stuur me een e-mail.
contact@janbruinenberg.nl
06 83 64 03 39

Jan Bruinenberg, businesscoach in de omgeving van Nijmegen

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]