Wie is Jan Bruinenberg?

jan-bruinenberg-business-coach

Wat ik doe als ik geen ondernemers uitdaag? Ik ga uit mijn hoofd, ga sporten of ga met hout aan de slag. Ik trap wekelijks heel wat kilometers weg op mijn MTB, eerst hard fietsen door bijvoorbeeld wijngaarden, daarna bourgondisch genieten. Ik houd van buiten zijn, in de natuur of mijn eigen achtertuin. Ook maak ik houten meubels. Dit geeft me een prettige afleiding van het denkwerk waar ik vaak mee bezig ben. Dankzij mijn hobby’s ben ik fit en energiek.

Meteen aan de slag? Vul de checklist in

Benieuwd hoe ondernemers over Jan denken?

Snel profiteren van mijn kennis?

Ik geef graag een rondje tijdens een GRATIS kennismakingsgesprek. Aan het eind van dit gesprek laat ik zien waarmee we samen aan de slag kunnen om jouw doelen te bereiken.