Business Coach Bergen op Zoom

business coach bergen op zoom

Business coach in Bergen op Zoom

Heb je een onderneming of wil je een nieuwe onderneming starten in Bergen op Zoom en ben je op zoek naar een business coach? Zoek dan niet verder! Ik kan met mijn jarenlange ondernemingservaring, in onder meer Breda, Tilburg, Nijmegen, Zaltbommel, jouw onderneming in Bergen op Zoom helpen. Weet je niet waar je moet beginnen, heb je meer structuur nodig of loop je tegen andere obstakels aan? Ik denk met jou mee en met mijn persoonlijk aanpak help ik zowel jou persoonlijk als jouw onderneming te ontwikkelen. Samen gaan we kijken naar de verschillende aspecten binnen de onderneming en stellen we een actieplan op. Stap voor stap leer je als ondernemer te ondernemen met succes, zonder ondersteuning van buitenaf. Groei door jezelf te laten uitdagen en te begeleiden naar succes.

Business coach voor iedere ondernemer in Bergen op Zoom

Als business coach begeleidt ik niet alleen beginnende ondernemers, maar juist ook ervaren ondernemers in Bergen op Zoom en omgeving. Met mijn unieke en persoonlijke aanpak onderscheid ik me van elke andere business coach in Bergen op Zoom en omgeving. Met intensieve begeleiding zorgen we er samen voor dat jij en je onderneming nooit stil staan! Dit gebeurt door middel van een concreet actieplan, gepersonaliseerd op de visie van jouw organisatie en jouw persoonlijkheid. Zo weet je zeker dat je bedrijfsadvies krijgt waar je iets aan hebt.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat ik als business coach voor jouw onderneming in Bergen op Zoom kan betekenen? Vraag een geheel vrijblijvend eerste gesprek aan door middel van onderstaand contactformulier. Ook kun je direct contact opnemen via 06 83640339 of door te mailen naar contact@janbruinenberg.nl.

Contact opnemen

Klaar om de uitdaging aan te gaan en zowel jezelf als jouw onderneming in Bergen op Zoom door te ontwikkelen? Ga dan samen met mij de uitdaging aan en neem vrijblijvend contact op. Bel 06 83640339 of mailen naar contact@janbruinenberg.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.