Business coach Bergen op Zoom

Business coach Bergen op Zoom

Doe jij wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Zitten jouw medewerkers nog op de juiste plek? Wil je de financiële structuur van je bedrijf verbeteren of samen met iemand kijken hoe de bedrijfskosten omlaag en de omzet, marges, winst en productiviteit omhoog kunnen? Als businesscoach in Bergen op Zoom help ik ondernemers in het mkb.

Mijn naam is Jan Bruinenberg. Ik heb een mooie carrière gehad als CFO bij beursgenoteerde bedrijven, familiebedrijven en grote private equity ondernemingen. In 2012 heb ik het besloten het roer om te gooien en ben ik voor mezelf begonnen als businesscoach in de regio Bergen op Zoom. Ik begeleid ondernemers in hun bedrijf. Ga jij de uitdagingen met mij aan?

Groeien met een businesscoach

Niet alleen ondernemers die rode cijfers draaien staan voor grote opgaven. Ook mkb’ers die groei willen realiseren, moeten hun organisatie bijsturen. Weet jij hoe je het beste uit je medewerkers kunt halen? Zoek je naar een nieuwe structuur? Als ondernemerscoach in regio Bergen op Zoom help ik een nieuwe structuur optuigen en ervoor te zorgen dat medewerkers op de juiste plek zitten. Iedere maand ontmoeten wij elkaar. Hierdoor raak ik betrokken bij jou en jouw bedrijf. Ik zorg voor een duidelijke strategie en maak een actieplan met afspraken over de implementatie. Want als je heldere keuzes maakt dan kun je rode cijfers tot zwarte ombuigen en die groei vasthouden.

Mijn werkwijze in Bergen op Zoom

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek geef ik een rondje en ontdekken we of er een klik is. Aan de hand van vragen over jouw strategie, de werking van het management, informatiedeling binnen de organisatie, prestaties van medewerkers, omzet en winst, breng ik in beeld waarmee ik jou en jouw bedrijf als businesscoach in de regio Roosendaal kan helpen. Ben jij niet bang voor kritische vragen en spreekt dit je aan? Dan gaan we met elkaar in zee, tegen een vast tarief per maand.

business-coach-bergen-op-zoom

Contact opnemen

Klaar om de uitdaging aan te gaan en zowel jezelf als jouw onderneming in Bergen op Zoom door te ontwikkelen? Ga dan samen met mij de uitdaging aan en neem vrijblijvend contact op. Bel op 06 83640339 of mail naar contact@janbruinenberg.nl.