Business coach Zaltbommel

Business coach in Zaltbommel

Doe jij nog steeds wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Zitten jouw medewerkers op de juiste plek? Wil je de financiële structuur van je bedrijf verbeteren of samen met iemand kijken hoe de bedrijfskosten omlaag en de omzet, marges, winst en productiviteit omhoog kunnen? Als businesscoach in Zaltbommel help ik ondernemers in het mkb.

Mijn naam is Jan Bruinenberg. Ik heb een mooie carrière gehad als CFO bij beursgenoteerde bedrijven, familiebedrijven en grote private equity ondernemingen. In 2012 heb ik het besloten het roer om te gooien en ben ik voor mezelf begonnen als businesscoach in de regio Zaltbommel. Ik begeleid ondernemers in hun bedrijf. Ga jij de uitdagingen binnen jouw bedrijf met mij aan?

Wat kan een ondernemerscoach in Zaltbommel voor jou betekenen?

Niet alleen ondernemers die rode cijfers draaien staan voor grote opgaven. Ook mkb’ers die groei willen realiseren, moeten hun organisatie bijsturen en anders inrichten. Weet jij hoe je het beste uit je medewerkers kunt halen? Zoek je naar een nieuwe structuur? Als ondernemerscoach in regio Zaltbommel help ik een nieuwe structuur optuigen en ervoor te zorgen dat medewerkers op de juiste plek zitten. Iedere maand ontmoeten wij elkaar, meestal meerdere keren. Hierdoor raak ik betrokken bij jouw bedrijf. Ik zorg voor een heldere strategie en maak een actieplan met afspraken over de implementatie. Want als je heldere keuzes maakt dan kun je rode cijfers tot zwarte ombuigen en die groei vasthouden.

Mijn werkwijze

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we of er een klik is. Aan de hand van vragen over jouw strategie, de werking van het management, informatiedeling binnen de organisatie, prestaties van medewerkers, omzet en winst, breng ik in beeld waarmee ik jou en jouw bedrijf als businesscoach in de regio Zaltbommel kan helpen. Ben jij niet bang voor kritische vragen en spreekt dit je aan? Dan gaan we met elkaar in zee, tegen een vast tarief per maand.

MKB-coach-Zaltbommel (1)

Durf jij het met mij aan?

Durf jij met mij, Jan Bruinenberg – ondernemerscoach in regio Zaltbommel, jouw bedrijf nog beter te maken of om het uit de rode cijfers te trekken? Neem dan contact op.

contact@janbruinenberg.nl
06 83 64 03 39

Jan Bruinenberg, businesscoach in de omgeving van Zaltbommel

Contact opnemen

Ben jij er klaar voor om jouw onderneming weer succesvol te maken? Ga dan samen met mij de uitdaging aan en neem vrijblijvend contact op. Bel 06 83640339 of mail naar contact@janbruinenberg.nl

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]