business coach tilburg

Wat kan een businesscoach in Tilburg voor jou doen?

Wil je de financiële structuur van jouw bedrijf verbeteren? Heb je last van de gevolgen van de coronacrisis? Samen met iemand kijken naar hoe de bedrijfskosten omlaag en de omzet, marges, winst en productiviteit omhoog kunnen? Ik ben Jan Bruinenberg, ondernemerscoach in Tilburg en kan jou hiermee helpen. Ik ben een business- en ondernemerscoach. Ik werk met mkb’ers in de regio Tilburg, samen stippelen we een nieuwe strategie uit. We stellen een operationeel plan op en voeren dat uit, zonder verlies van focus. Ik houd je bij de les. Maar ook met vragen over logistiek, productie en productontwikkeling kun je bij mij terecht. Ga jij de uitdagingen binnen jouw bedrijf met mij aan?  

Profiteren van de kennis van ondernemerscoach Jan Bruinenberg in Tilburg? De drankjes tijdens dit GRATIS kennismakingsgesprek zijn voor zijn rekening.

Waarom ondernemerscoach Jan?

Ik heb een succesvolle carrière achter de rug als CFO bij familiebedrijven, grote private equity ondernemingen en beursgenoteerde bedrijven. Sinds 2012 doe ik alleen nog waar mijn hart ligt; het coachen van ondernemers in hun onderneming als businesscoach in Tilburg en omgeving.   

‘Elke ondernemer begint fris en vol motivatie aan het op- of uitbouwen van een bedrijf. Successen worden gevierd, medewerkers aangenomen, activiteiten uitgebreid. Zowel bij groei als rode cijfers kunnen mkb’ers tegen problemen aanlopen. De ene ondernemer delegeert te weinig, doet niet meer wat hij of zij zelf leuk vindt en loopt over. De andere ondernemer ziet marges dalen doordat medewerkers niet meer op de juiste plek zitten. Ondernemers die een opvolger zoeken, ondernemers die een nieuwe weg in willen slaan, allemaal mensen die ik graag verder help om hun bedrijf klaar te maken voor de toekomst.’

Jan Bruinenberg, ondernemerscoach Tilburg eo

Werkwijze businesscoach Tilburg

GRATIS eerste gesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek geef ik een rondje en ontdekken we of er een klik is. Aan de hand van vragen over jouw strategie, werking van het management, informatiedeling binnen de organisatie, prestaties van medewerkers, omzet en winst, breng ik in beeld waarmee ik jou en jouw bedrijf als businesscoach in de regio Tilburg kan helpen. Spreekt dit je aan en ben je niet bang voor kritische vragen? Dan gaan we met elkaar in zee, tegen een vast tarief per maand.

 

BENIEUWD HOE ONDERNEMERS OVER MIJ DENKEN? BEKIJK DE REFERENTIES

Werkwijze

Elke maand ontmoeten we elkaar, meestal meerdere keren. Hiermee raak ik als ondernemerscoach voor Tilburg en omgeving betrokken bij jou en jouw bedrijf. Ik zorg voor een heldere strategie en een actieplan met afspraken over de implementatie. Wat jij mag verwachten?

  • Meer inzicht in de financiën van jouw bedrijf
  • Je leert aan welke knoppen je moet draaien om de resultaten te beïnvloeden,
  • Je leert meer structuur brengen in overleg, besluitvorming, procedures en leert taken en verantwoordelijkheden beter vast te leggen
  • En je leert hoe je medewerkers op de juiste plek zet zodat jij bezig kan zijn met waar je goed in bent.

Durf je het aan?

Durf jij met mij, Jan Bruinenberg – ondernemerscoach in Tilburg, jouw bedrijf nog beter te maken of om het uit de rode cijfers te trekken? Neem dan contact op:

contact@janbruinenberg.nl

M 06 83 64 03 39

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]