Business coach Breda

Wat kan een ondernemerscoach in Breda voor jou betekenen?

Zitten jouw medewerkers nog op de goede plek? En doe jij nog wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Als business coach in Breda en omgeving help ik ondernemers in het MKB. Mijn naam is Jan Bruinenberg (1958). Ik heb een mooie carrière gehad als CFO bij beursgenoteerde bedrijven, familiebedrijven en grote private equity ondernemingen. In 2012 heb ik het roer omgegooid en ben voor mezelf gestart als business coach in Breda. Ik begeleid ondernemers in hun bedrijf.

Ik help je verder

Veel van de ondernemers waarmee ik werk, streven naar verbeteringen op het financiële vlak; de omzet marges en winst moeten omhoog. Ik kan je leren aan welke knoppen je moet draaien om de resultaten van jouw medewerkers en jouw onderneming te verbeteren. Ben jij niet bang voor kritische vragen? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek waarbij we ook in jouw bedrijf duiken. Ik help je verder.

Profiteren van de kennis van mij als ondernemerscoach in Breda? Ik trakteer graag op iets te drinken tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

contact@janbruinenberg.nl

M 06 83 64 03 39

Groeien met een business coach in Breda

Niet alleen ondernemers die rode cijfers draaien staan voor grote opgaven. Ook mkb’ers die groei realiseren, moeten hun organisatie bijsturen en anders inrichten. Weet jij hoe je het beste uit medewerkers kunt halen? Zoek je naar een nieuwe overlegstructuur? En hoe zit het met de IT-systemen binnen jouw bedrijf? Functioneren die naar behoren? Als ondernemerscoach in Breda help ik een nieuwe structuur optuigen en ervoor te zorgen dat medewerkers op de juiste plek zitten. Want als je heldere keuzes maakt dan kun je rode cijfers tot zwarte ombuigen en die groei vasthouden.

Werkwijze van ondernemerscoach Jan Bruinenberg in Breda

business coach breda

Ik geef een rondje

We starten met een kennismakingsgesprek, ik geef een rondje en al pratend ontdekken we of er een klik is. Ik wil ook cijfers zien en vraag je het hemd van het lijf over strategie, het functioneren van het management, informatiedeling, omzet en winst. Aan het eind van ons gesprek presenteer ik een stappenplan, de route die ik met jou wil gaan afleggen naar succes voor jouw bedrijf. Spreekt dit je aan dan gaan we met elkaar in zee, tegen een vast tarief per maand. We spreken elkaar regelmatig, minimaal eens per maand. Ik raak nauw bij jou en jouw bedrijf betrokken en in ruil daarvoor mag je van mij ook een grote betrokkenheid eisen.

Benieuwd wat andere ondernemers van mijn werkwijze vinden?

Wat denk je?

Durf jij het aan om met mij, Jan Bruinenberg – ondernemerscoach in Breda – jouw onderneming uit te bouwen of uit de rode cijfers te trekken? Bel of stuur me een e-mail.

contact@janbruinenberg.nl

M 06 83 64 03 39

Jan Bruinenberg, businesscoach in de omgeving van Breda

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]