Business Coach Breda

Jan Bruinenberg Business Coach

Business coach in Breda

Ben jij op zoek naar een professionele business coach in Breda? Dan ben ik de persoon die je zoekt! Wanneer je van plan bent een nieuwe onderneming te starten of onlangs bent gestart, is het wellicht verstandig om in gesprek te gaan met een business coach. Ik heb als Business coach jarenlange ervaring in Breda en daarbuiten en weet precies hoe je van start kunt gaan. Samen kijken we naar de diverse aspecten van een onderneming. Maar mijn aanpak gaat verder dan jouw onderneming. Ook jouw ontwikkeling op persoonlijk vlak wordt meegenomen. Groei door jezelf te laten uitdagen en te begeleiden naar succes.

Bedrijfsadvies voor ervaren ondernemers

Niet alleen voor beginnende, maar ook voor ervaren ondernemers in Breda kan een business coach interessant zijn. Bedrijfsadvies van een onafhankelijk persoon, met een frisse kijk op jouw organisatie en alle bijbehorende aspecten. Dit is wat ik doe. Samen met mij breng je meer focus en structuur aan in  jouw bedrijf. Dankzij ruime ondernemerservaring en kennis word je als ondernemer begeleid op alle aspecten binnen jouw onderneming.

Unieke aanpak

Een unieke aanpak; dit is wat mij als business coach onderscheidt van andere coaches in Breda. Samen met mij stel je een persoonlijk en zakelijk plan op. Een plan passend bij jouw missie en visie, maar ook bij jouw persoonlijkheid. Zo weet je zeker dat je bedrijfsadvies krijgt waar je iets aan hebt.

Vrijblijvend eerste gesprek

Ben jij benieuwd wat een business coach voor jouw onderneming in Breda kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een gesprek met mij aan en ontdek de mogelijkheden. Je kunt contact met mij opnemen via onderstaand formulier.

Contact opnemen

Ben jij er klaar voor om jouw onderneming weer succesvol te maken? Ga dan samen met mij de uitdaging aan en neem vrijblijvend contact op. Bel 06 83640339 of mail naar contact@janbruinenberg.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.