Waarom een businesscoach?

jan-bruinenberg-business-coach

Van krimp naar groei

Als businesscoach zet ik me het liefst in voor bedrijven die het moeilijk hebben. Zeker in tijden van een financiële crisis is het nodig om kritisch te kijken naar de bedrijfsvoering, kosten en resultaten.

Ik kan waarde toevoegen aan jouw bedrijf door je te helpen de financiële structuur te verbeteren en te komen tot een beter verdienmodel. Met de ene ondernemer werk ik aan logistiek, productie en productontwikkeling, met de ander aan het beter aansturen van de organisatie. Als ik een ondernemer coach en zijn of haar focus terug kan laten vinden zodat we de krimp om kunnen zetten in groei dan geeft dat een geweldig mooi gevoel. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze.

Meteen aan de slag? Vul de checklist in

Ik voeg waarde toe

Een ondernemerscoach zet jou als ondernemer binnen je bedrijf weer op scherp. Ik kan duizend vragen stellen, over strategie, het operationeel plan, cijfers. Ik bekijk of de managementinformatie die jij ontvangt voldoende is om op te kunnen sturen, ik breng de productiviteit van medewerkers en afdelingen in kaart. Tijdens mijn werk als CFO was ik hier gedurende twintig jaar dagelijks mee bezig. Als ondernemerscoach onderneem ik mee met de mkb’er. Ik voeg waarde toe, als sparringpartner en klankbord, maar ook in euro’s.

Waarom kiezen voor Jan Bruinenberg?

Ik heb ervaring bij bedrijven in de volgende sectoren: ICT, maakindustrie, olie & gasprojecten, transport en logistiek. ICT betreft onder meer: software-ontwikkeling, consultancy, managed services, cloud en IOT. Ik ken het klappen van de zweep, de druk van het ondernemerschap. Ik weet dat als het op de zaak niet goed gaat, dit invloed heeft op het privéleven en vice versa. Een businesscoach moet dan ook verstand hebben van mensen. Mkb’ers hebben een sterke, eigen mening, dat is terecht, maar dit helpt hen niet in alle situaties vooruit. Als onafhankelijk sparringpartner ben ik eerlijk en recht door zee. We gaan alleen een samenwerking aan als het tussen ons goed klikt. Je moet openstaan voor wat ik kom brengen en de manier waarop ik dit breng. Zo help ik ondernemers en ondernemingen vooruit. Ik investeer overigens nooit in de bedrijven waarbij ik als coach bij betrokken ben, het gaat mij uitsluitend om de agenda van de ondernemer.

Benieuwd hoe ondernemers over Jan denken?

Snel profiteren van mijn kennis?

Ik geef graag een rondje tijdens een GRATIS kennismakingsgesprek. Aan het eind van dit gesprek laat ik zien waarmee we samen aan de slag kunnen om jouw doelen te bereiken.