Ondernemerscoach Eindhoven

Wat kan een business coach in Eindhoven voor jou betekenen?

Doe jij nog wat je leuk vindt en waar je goed in bent? En zitten jouw medewerkers op de juiste plek? Wil je de financiële structuur van je bedrijf verbeteren of heb je financieel last van de gevolgen van de coronacrisis? Als businesscoach in Eindhoven help ik ondernemers in het mkb.

Mijn naam is Jan Bruinenberg. Ik heb een mooie carrière gehad als CFO bij beursgenoteerde bedrijven, familiebedrijven en grote private equity ondernemingen. In 2012 heb ik het roer omgegooid en ben ik voor mezelf begonnen als businesscoach in de regio Eindhoven. Ik begeleid ondernemers in hun bedrijf. Wil jij de uitdagingen binnen jouw bedrijf met mij aan gaan?

Ik werk ook in regio Den Bosch, Tilburg en Nijmegen.

Groeien met een businesscoach in Eindhoven

Niet alleen de ondernemers die rode cijfers draaien staan voor grote opgaven. Ook mkb’ers die groei realiseren, moeten hun organisatie bijsturen en anders inrichten. Weet jij hoe je het beste uit medewerkers kunt halen? Zoek je naar een nieuwe structuur? En hoe zit het met de IT-systemen binnen jouw bedrijf? Functioneren die naar behoren? Als ondernemerscoach in regio Eindhoven help ik een nieuwe structuur optuigen en ervoor te zorgen dat medewerkers op de juiste plek zitten.

Iedere maand ontmoeten we elkaar, meestal meerdere keren. Hierdoor raak ik betrokken bij jou en jouw bedrijf. Ik zorg voor een duidelijke strategie en een actieplan met afspraken over de implementatie. Want als je heldere keuzes maakt dan kun je rode cijfers tot zwarte ombuigen en die groei vasthouden.

Profiteren van de kennis van mij als ondernemerscoach? Ik trakteer graag op iets te drinken tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

contact@janbruinenberg.nl
06 83 64 03 39

Business coach Eindhoven

Werkwijze

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek geef ik een rondje en ontdekken we samen of er een klik is. Aan de hand van vragen over jouw strategie, de werking van het management, informatiedeling binnen de organisatie, prestaties van medewerkers, omzet en winst, breng ik in beeld waarmee ik jou en jouw bedrijf als businesscoach in de regio Eindhoven kan helpen. Ben jij niet bang voor kritische vragen en spreekt dit je aan? Dan gaan we met elkaar in zee, tegen een vast tarief per maand.

Durf jij het aan?

Durf jij met mij, Jan Bruinenberg – ondernemerscoach in regio Eindhoven, jouw bedrijf nog beter te maken of om het uit de rode cijfers te trekken? Neem dan contact op via 06 83640339 of mail naar contact@janbruinenberg.nl.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]