Business coach Den Bosch

Met een businesscoach uit de rode cijfers

De gemiddelde mkb’er heeft een sterke mening en drive en is daarom eigen baas. Maar ook ondernemers hebben soms een sparringpartner nodig of iemand die hen terugbrengt naar het pad naar succes. Als businesscoach in Den Bosch en omstreken ben ik de luis in de pels van mkb’ers in verschillende branches.

Jan Bruinenberg (1958)

Business coach in Den Bosch

Als de winst, marges en omzet van jouw bedrijf dalen dan kun je daar wakker van liggen en niet weten hoe je het tij kunt keren. Dat is het moment om een coach in te schakelen. Samen stippelen we een route uit naar succes, een weg met heldere stappen. Maandelijks spreken we elkaar minimaal een keer. Hierdoor raak ik nauw bij jou en jouw onderneming betrokken. Om objectief te blijven investeer ik niet in jouw bedrijf. Ik ben er voor de ondernemer en het bedrijf.

Wil je weten wat ik als ondernemerscoach in Den Bosch voor je kan betekenen? Maak een afspraak voor een GRATIS kennismaking. Ik stel je een aantal kritische vragen. Met het stappenplan dat hieruit komt, kunnen we aan de slag.

contact@janbruinenberg.nl

06 83 64 03 39

Business coach Den Bosch

Wat kan beter in jouw bedrijf?

Corona biedt ondernemers uitdagingen, nu moet je doorpakken, kritisch zijn op kosten en zorgen dat iedereen op de goede plek zit. Ook IT-systemen spelen een rol; functioneren die niet optimaal? Ik kijk graag mee om te zien wat beter kan. Startpunt is een gratis kennismakingsgesprek. Ik leg je het vuur aan de schenen, je moet tegen kritische opmerkingen kunnen, maar hier rolt al een eerste stappenplan uit. Daar kun je zelf mee aan de slag, of je gaat met mij in zee, als je tenminste een klik voelt. Ik werk tegen een vast bedrag per maand. Mijn tarief heeft bewezen schappelijk te zijn voor het mkb.

Wie is Jan Bruinenberg?


Als CFO in familiebedrijven en private equity-ondernemingen heb ik ervaring opgedaan met het uitstippelen en uitvoeren van strategie, met het aansturen van teams, sales en marketing. Die ervaring zet ik sinds 2012 in als ondernemerscoach (in onder andere Den Bosch). Ik heb gewerkt bij bedrijven in de volgende sectoren: ICT, maakindustrie, olie & gasprojecten, transport en logistiek. ICT betreft onder meer: softwareontwikkeling, consultancy, managed services, cloud en IOT.

Direct contact met Jan Bruinenberg in Den Bosch?

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]