Business Coach Roosendaal

Business coach Roosendaal

Business coach in Roosendaal

Heb jij een onderneming in Roosendaal en ben je op zoek naar een professionele business coach met een persoonlijke aanpak? Dan sta ik voor je klaar. Mijn naam is Jan Bruinenberg en ik ben werkzaam als business coach in diverse steden, zoals Roosendaal, Tilburg, Breda en omgeving. Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou om je verder te ontwikkelen, zowel op zakelijk vlak als op persoonlijk vlak. Ik kijk samen met jou naar de verschillende aspecten van jouw onderneming samen stellen we richtlijnen op. Groei door jezelf te laten uitdagen en te begeleiden naar succes.

Een stok achter de deur

Met mij als business coach voor jouw onderneming in Roosendaal ben je ervan verzekerd dat er stappen gezet gaan worden. Dit doe ik door mijn unieke aanpak, waarmee ik me onderscheid van elke andere business coach in Roosendaal. Met intensieve begeleiding zorg ik ervoor dat jij continu vooruitgang boekt. Dit gebeurt middels een concreet actieplan, passend bij jouw persoonlijkheid en de visie van jouw organisatie. Op een persoonlijke manier word jij als ondernemer uitgedaagd, op scherp gezet en begeleid om het meeste uit jezelf én jouw onderneming te halen. Laat je inspireren door mij, de business coach van Roosendaal en omgeving!

Een unieke aanpak

Een unieke aanpak; dit is wat mij als business coach onderscheidt van andere business coaches in de regio Roosendaal. Samen met mij stel je een persoonlijk en zakelijk plan op. Een plan passend bij jouw missie en visie, maar ook bij jouw persoonlijkheid. Dit plan omvat meerdere facetten, zoals strategie, rendement, KPI’s, bedrijfsprocessen, verantwoordelijkheden en meer. Hierdoor ben je verzekerd van een complete aanpak.  

Roosendaal business coach

Ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat een business coach voor jouw onderneming in Roosendaal kan betekenen? Ik vertel graag over de mogelijkheden tijdens een geheel vrijblijvend gesprek. Je kunt contact opnemen via onderstaand contactformulier of door te mailen naar contact@janbruinenberg.nl. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 06 83640339.

Arrow

Contact opnemen

Ben jij er klaar voor om jouw onderneming weer succesvol te maken? Ga dan samen met mij de uitdaging aan en neem vrijblijvend contact op. Bel 06 83640339 of mail naar contact@janbruinenberg.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.