Business coach Oosterhout

Wanneer heb je een ondernemerscoach nodig?

Mkb’ers zijn mensen met een duidelijke eigen mening, ze dulden geen baas boven zich en hebben een heldere visie op hoe ze een bedrijf kunnen op- en uitbouwen. Maar soms dreigt het mis te gaan, daalt de omzet, blijven winst en marges achter. Dat is een goed moment om een ondernemerscoach in te schakelen. Ik ben Jan Bruinenberg (1958) en ben businesscoach in de regio Oosterhout. Ik zet ondernemers weer op scherp, help hen om een nieuwe strategie te ontwikkelen en daar niet vanaf te wijken. Samen werken we vol focus aan positieve resultaten.

WELKE ONDERNEMERS ZIJN SUCCESVOL MET JAN BRUINENBERG, BUSINESSCOACH IN OOSTERHOUT?

Voor ik ondernemerscoach in Oosterhout en omgeving werd, werkte ik als CFO bij familiebedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en grote private equity bedrijven. In 2021 besloot ik iets anders te gaan doen en me voor mkb’ers in te zetten als ondernemerscoach in onder andere Oosterhout. Sindsdien doe ik wat ik ontzettend leuk vind; het begeleiden van ondernemers in hun bedrijf. Ik heb ervaring bij bedrijven in verschillende sectoren zoals ICT, maakindustrie, olie & gasprojecten, transport en logistiek. Onder ICT vallen bijvoorbeeld: software-ontwikkeling, consultancy, managed services, cloud en IOT.

HOE HELP IK ALS BUSINESSCOACH IN OOSTERHOUT MKB’ERS UIT DE RODE CIJFERS?

De coronacrisis stelt veel ondernemers voor uitdagingen. Dit is hét moment om kritisch te zijn op kosten en om te kijken of medewerkers nog passend werk doen. Misschien heb je geen last van corona en wil je doorgroeien? Dan zoek ik graag mee naar manieren om jouw omzet, marges en winst te verhogen. Ook het optimaliseren van IT-systemen kan een goede manier zijn om succesvoller te worden. Ook jouw agenda, in het bedrijf maar ook privé nemen we mee in het traject. 

Wil je weten wat ik als ondernemerscoach in Oosterhout voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een kennismaking. Ik bestel iets te drinken voor ons en stel je een aantal kritische vragen.

contact@janbruinenberg.nl

M 06 83 64 03 39

Bang voor kritische vragen?

Als je bang bent voor kritische vragen dan gaan we niet met elkaar in zee. Als ik als businesscoach in Oosterhout met jou een traject start dan moet je met de billen bloot. Ik wil alles weten, over jou, de resultaten van je bedrijf en de productiviteit van medewerkers. Zie je dit zitten? Wil je samen met mij werken aan een optimaal presterende organisatie? Neem dan contact op:

contact@janbruinenberg.nl

M 06 83 64 03 39

Ondernemerscoach Jan in Oosterhout

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]