Business coach familiebedrijf

Business coach voor jouw familiebedrijf

In familiebedrijven heb je te maken met een andere dynamiek. Ieder familiebedrijf kent daarom ook uitdagingen. Hierbij is een goede balans tussen familie en werk erg belangrijk. De banden stoppen namelijk niet wanneer je het kantoor ‘s avonds verlaat.

Als business coach heb ik sinds 2000 meerdere familiebedrijven mogen begeleiden. Ik ben betrouwbaar, betrokken en werk resultaatgericht. Wil je weten wat ik voor jouw familiebedrijf kan betekenen? Neem dan contact met me op.

Bedrijfsopvolging binnen de familie

Een bedrijfsopvolging is vaak een langdurig traject. In veel gevallen wordt een bedrijf overgedragen aan kinderen of een ander familielid. In dat geval is het extra belangrijk dat zaken helder worden vastgelegd, zodat het ook voor de rest van de familie duidelijk is. Het is van belang dat de familie betrokken wordt, de communicatie goed is en dat wensen in kaart worden gebracht. Ook emotionele aspecten van een bedrijfsopvolging door een familielid moeten niet worden onderschat. Om die reden is het raadzaam je te laten adviseren door een familie business coach.

Wie ben ik?

Als CFO in familiebedrijven heb ik veel ervaring opgedaan in het uitstippelen en uitvoeren van strategie, met het aansturen van teams, sales en marketing binnen het kader van de familie. Die ervaring zet ik sinds 2012 in als ondernemerscoach. Ik kijk graag met jouw familiebedrijf mee om te zien wat beter kan. Het startpunt is een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Wil je weten wat ik voor jouw familiebedrijf kan betekenen?  Neem dan contact op via 06 83640339 of mail naar contact@janbruinenberg.nl.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]