Management coach Tilburg

Wat kan een management coach in Tilburg voor jou betekenen?

Doe jij nog wat je leuk vindt en waar je goed in bent? En zitten jouw medewerkers op de juiste plek? Wil je de financiële structuur van je bedrijf verbeteren? Als management coach in Tilburg help ik ondernemers en managers in het MKB.

Mijn naam is Jan Bruinenberg. Ik heb een mooie carrière gehad als CFO bij beursgenoteerde bedrijven, familiebedrijven en grote private equity ondernemingen. In 2012 heb ik het roer omgegooid en ben ik voor mezelf begonnen als coach in onder andere regio Tilburg. Ik begeleid ondernemers in hun bedrijf. Wil jij de uitdagingen binnen jouw bedrijf met mij aan gaan?

Ik werk ook in regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.

Groeien met een management coach in Tilburg

Niet alleen managers die rode cijfers draaien staan voor uitdagingen. Ook als je groei realiseert, wil je je organisatie bijsturen en anders inrichten. Weet jij hoe je het beste uit jouw medewerkers kunt halen? Zoek je naar een nieuwe structuur? En hoe zit het met de IT-systemen binnen jouw bedrijf? Functioneren die naar behoren? Als management coach in regio Tilburg help ik een goede structuur optuigen en ervoor te zorgen dat medewerkers op de juiste plek zitten.

Iedere maand ontmoeten we elkaar. Hierdoor raak ik betrokken bij jou en het bedrijf. Ik zorg voor een duidelijke strategie en een actieplan met afspraken over de implementatie. Want als je heldere keuzes maakt dan kun je rode cijfers tot zwarte ombuigen en die groei vasthouden.

Profiteren van de kennis van mij als coach? Ik trakteer graag op iets te drinken tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

contact@janbruinenberg.nl
06 83 64 03 39

Coach voor managers in Tilburg

Werkwijze

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek geef ik een rondje en ontdekken we samen of er een klik is. Aan de hand van vragen over jouw strategie, de werking van het management, informatiedeling binnen de organisatie, prestaties van medewerkers, omzet en winst, breng ik in beeld waarmee ik jou als management coach in de regio Tilburg kan helpen. Ben jij niet bang voor kritische vragen en spreekt dit je aan? Dan gaan we met elkaar in zee, tegen een vast tarief per maand.

Durf jij het aan?

Durf jij met mij jouw bedrijf nog beter te maken of om het uit de rode cijfers te trekken? Neem dan contact op via 06 83640339 of mail naar contact@janbruinenberg.nl.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]