De gein van het ondernemen

business coach breda

Veel ondernemers starten vol overtuiging en energie met hun onderneming. Aan het begin gaat het goed: de resultaten zijn goed en er is verder niets te wensen.

Na enkele jaren begint de onderneming echter te stagneren: de ondernemer werkt zich een slag in de rondte, de omzet groeit niet meer en de resultaten beginnen tegen te vallen. De balans tussen privé en werk vervaagt steeds meer en de ondernemer focust niet meer op zaken waar hij of zij goed in is.

Helicopterview

De helicopterview is weg en de ondernemer weet niet hoe hij of zij dit moet oplossen. Kortom, de ondernemer ziet door de bomen het bos niet meer.

Herken jij één van de zaken die hierboven beschreven staan? Dan is het tijd om mij te bellen!

Het is mijn expertise om samen met een ondernemer en collega’s soortgelijke situaties om te buigen. We beginnen met een gezamenlijke inventarisatie door antwoorden op de volgende vragen te verkrijgen: is er een duidelijke richting waar de ondernemer naartoe wil, is er voldoende focus op belangrijke zaken en is er een duidelijk plan voor de uitvoer? Doet iedereen waar men goed in is, zijn de taken wel goed verdeeld en is er een duidelijk plan afgestemd op de doelen? Worden er maandelijks cijfers geproduceerd waar de onderneming iets aan heeft en waar we op kunnen bijsturen? Is er voldoende structuur om alle processen te kunnen managen? Hoe kwetsbaar is de onderneming op het gebied van afhankelijkheid van de ondernemer en hoe krijgen we de ondernemer weer in zijn kracht met een gezonde balans tussen werk en privé?

Ik ga je daarbij helpen en dat is niet vrijblijvend. Er komt een plan en dat gaan we samen managen met een frequentie van minimaal 2 keer per maand. Er worden doelen gesteld en daarbij worden passende acties gedefinieerd.

Energie

Samen zorgen we ervoor dat je weer energie en voldoening uit jouw onderneming haalt!

Spreekt dit verhaal je aan? Neem dan contact met mij op! Vul het contactformulier op mijn website in of stuur een mail naar contact@janbruinenberg.nl.