MKB Doorgaan

MKBDoorgaan Business coach

Businesscoach Jan Bruinenberg is aangesloten bij het platform MKBDoorgaan. MKBDoorgaan staat voor een verbinding tussen vroegsignalering van (financiële) problemen van de MKB-ondernemer en praktische noodzakelijke ondersteuning voor continuering en groei van het bedrijf. MKBDoorgaan is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting. Het platform biedt als ‘linking pin’ een snelle en de de best passende verbinding tussen hulpvraag en praktische ondersteuning.

Aan de slag met businesscoach Jan Bruinenberg via MKBDoorgaan?

Van krimp naar groei met MKBDoorgaan

Als businesscoach zet ik me via het platform MKBDoorgaan het liefst in voor bedrijven die het moeilijk hebben. Zeker tijdens een financiële of corona-crisis is het nodig om grondig en kritisch te kijken naar de bedrijfsvoering, kosten en resultaten.

Als businesscoach van MKBDoorgaan kan ik waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Dat doe ik door je te helpen de financiële structuur te verbeteren en te komen tot een beter verdienmodel voor jouw onderneming. Met de ene ondernemer werk ik aan logistiek, productie en productontwikkeling, met de ander aan het beter aansturen van het bedrijf. Het geeft me een geweldig mooi gevoel als ik een ondernemer coach en zijn of haar focus terug kan laten vinden zodat we de krimp om kunnen zetten in groei.

Plan een gratis kennismakingsessie

Ik kan alleen een geschikte businesscoach via MKBDoorgaan voor je zijn als we een klik hebben. Om die reden plan ik altijd een gratis kennismakingsessie.

Tijdens ons eerste gesprek stel ik veel vragen, bijvoorbeeld over welke problemen je ervaart of waar je mee worstelt op het gebied van management, medewerkers, omzet of marges. Ook kijk ik naar de cijfers van jouw onderneming. Aan het eind van het eerste gesprek presenteer ik je mijn conclusies. Je hoort dus meteen waarmee ik je kan helpen om jouw bedrijfsvoering weer op de rit te zetten of de kennis van jouw mensen beter kunt benutten. Zo leggen we samen de basis voor het plan, voor de weg naar jouw Rome.  

Benieuwd hoe andere ondernemers over Jan denken?

Snel profiteren van mijn kennis?

Ik geef graag een rondje tijdens een GRATIS kennismakingsgesprek. Aan het eind van dit gesprek laat ik zien waarmee we samen aan de slag kunnen om jouw doelen te bereiken.