MKB Business Coach

Samen opzoek naar de roos in de markt

Mooie Kleine Bedrijf

MKB oftewel Mooie Kleine Bedrijf.

Sinds 2012 ben ik business coach in het Mooie Kleine Bedrijf (MKB). Wat houdt dit in? Ondernemers …

  • op alle vlakken verder helpen
  • meer aansluiting laten vinden op de markt
  • de juiste richting laten bepalen
  • een operationeel plan laten opstellen en uitvoeren om de strategie werkelijkheid te maken
  • meer inzicht in cijfers geven
  • betere resultaten leveren
  • meer inzicht geven om de juiste collega op de juiste plek te zetten
  • meer structuur en discipline bieden in het overleg in de organisatie en besluitvorming
  • helpen de onderneming minder afhankelijk maken van de ondernemer zelf

 

Kortom; als business coach in het Mooie Kleine Bedrijf (MKB) zorg ik voor alles wat de onderneming verder helpt en beter futureproof maakt en het bedrijf minder afhankelijk maakt van jezelf.

Uiteraard werken we daarbij niet alleen aan verbetering van de onderneming, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer. Samen zorgen we ervoor dat er een betere balans ontstaat tussen werk en privé, dat de ondernemer met de juiste zaken bezig is en overige taken delegeert en controleert. We zorgen er ook voor dat de ondernemer leert aan welke knoppen hij of zij moet draaien om de gewenste resultaten te bereiken. Ik ben daarbij nauw betrokken en heb een aantal keren per maand contact of overleg. Belangrijk is dat er een agenda en actielijst komt en wordt gemanaged. Dat wordt dan de weg naar Rome.

Het Mooie Kleine Bedrijf kenmerkt zich door veel ondernemerschap, innovatiekracht en onafhankelijkheid. Ondernemers die geloven in hun doel en missie, veel drive en ambitie hebben om met hun team de doelen te realiseren. Mijn ervaring is dat ondernemers veel baat hebben bij kennis en ervaring om hen te ondersteunen de juiste besluiten te nemen in iedere fase van hun ondernemen. Die kennis en ervaring is in Nederland goed voorhanden. Het is geweldig dat ondernemers inzien dat ze met coaching verder kunnen komen, samen staan we sterk.

Ik geloof in het Mooie Kleine Bedrijf omdat het een enorm belangrijke economische en maatschappelijke functie heeft in onze maatschappij, wij kunnen niet zonder en kunnen er veel meer uithalen. Wil jij ook meer uit jouw Mooie Kleine Bedrijf (MKB) halen met behulp van een business coach? Neem gerust contact met mij op en ontdek de mogelijkheden.